Honing - Et særlig speciale

Honing er et præcisionsarbejde, som er et af Hytons specialer.

Hvad honer vi hos Hyton?

Hos Hyton Ingeniør og Maskinfabrik tilbyder vi honing og slibning af dine emner. Vi honer cylindre, rør og stempler.

Honing med stor præcision på helt store emner

Som noget særligt tilbyder Hyton også honing på de helt store emner. Vi kan honer emner helt op til:

  • Ø620 indvendig
  • længde op til 10.400 mm
  • Honing udvendig op til Ø 300 L = 12.400 mm

 

Honing er et særligt speciale hos Hyton

Honing er et præcisionsarbejde, som er et af Hytons specialer. Vores dygtige og kyndige fagfolk sørger for at du er i sikre hænder, og at din opgave når i mål.

Hyton har stor ekspertise i honing, men vi tilbyder også arbejde inden for andre former for slibning som f.eks. centerless slibning, CS-slibning, polering og slibning indvendig.

Honing Ø 500

Honing af cylinder

Hos Hyton er vi specialister i honing af cylindre. Vi har mange års erfaring med netop dette speciale og har forskellige typer af hone maskiner vi kan tage i brug til at løse forskellige typer af opgaver.

Hvad er formålet med at hone en cylinder?

Det primære formål med at hone en cylinder er at forbedre overfladefinishen på cylinderens væg. En glat overfladefinish er vigtig, fordi den hjælper stempelringene med at sætte sig korrekt og danne en tæt forsegling. Denne forsegling er nødvendig for optimal kompression og effektudbytte samt for at forhindre olie i at komme ind i forbrændingskammeret. Honing kan også hjælpe med at fjerne mindre skader eller slid på cylinderens væg og genoprette cylinderens rette form og størrelse.

Hvorfor benytte Hone processen?

Hone processen sikre en størrelseskontrol, god rundhed og overfladefinish, når mange slibesten roteres samtidigt med at de køres frem og tilbage under et kontrolleret tryk. Derved genereres en overfladefinish, som skaber de mest optimale smøreforhold for din cylindriske overflade.

Hyton er en virksomhed der er på forkant med udviklingen på markedet, og sikrer vores kunder et godt håndværk og en høj kvalitetskontrol.                                                Vi reparerer og producerer efter dine specifikationer og ønsker.

Udover at arbejde med løsninger såsom honing, så er vi også din sparringpartner undervejs i processen. Det betyder, at hvis du skulle stå med overvejelser eller spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller løsninger, så står vi klar til at rådgive dig, så du ender med et veludført projekt.