Honing

Honing

Hos Hyton Ingeniør og Maskinfabrik tilbyder vi honing og slibning af dine emner. Vi honer rør og stempler med en stor præcision på helt store emner op til Ø620 indvendig og længde op til 10.400 mm.                                        Honing udvendig op til Ø 300 L = 12.400 mm.

Honing Ø 500
Dækrør fra Knippelsbro cylindere

Honing – et særligt speciale

Honing er et præcisionsarbejde, som er et af Hytons specialer. Vores dygtige og kyndige fagfolk sørger for at du er i sikre hænder, og at din opgave når i mål.

Hyton har stor ekspertise i honing, men vi tilbyder også arbejde inden for andre former for slibning som f.eks. centerless slibning, CS-slibning, polering og slibning indvendig.

Hvorfor benytte Hone processen?

Hone processen sikre en størrelseskontrol, god rundhed og overfladefinish, når mange slibesten roteres samtidigt med at de køres frem og tilbage under et kontrolleret tryk. Derved genereres en overfladefinish, som skaber de mest optimale smøreforhold for din cylindriske overflade.

Hyton er en virksomhed der er på forkant med udviklingen på markedet, og sikrer vores kunder et godt håndværk og en høj kvalitetskontrol.                                                Vi reparerer og producerer efter dine specifikationer og ønsker.

Udover at arbejde med løsninger såsom honing, så er vi også din sparringpartner undervejs i processen. Det betyder, at hvis du skulle stå med overvejelser eller spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller løsninger, så står vi klar til at rådgive dig, så du ender med et veludført projekt.