Hydraulik cylindre

Hyton er underleverandør til mange cylinder producenter og reparatører.

Har du et særligt krav til materiale og kvalitet?

I samarbejde med dig, udvikler vi special cylindre i alle størrelser, og finder en løsning på materiale der passer til dine arbejdsbetingelser og miljø. Hyton har mange års erfaring i at producere specialcylindre og reparere alle typer af hydraulik cylindre.

Kvalitetssikre cylindre

Vi sætter en stor ære i at kvalitetssikre vores cylindre og forbedre kvaliteten af de cylindre der kommer til reparation. Når vi har produceret en cylinder, sørger vi for at produktet gennemgår en kvalitetskontrol, hvor vi tjekker for fejl og at produktet kan holde til det arbejdstryk, som det er produceret til.

Hyton har eksisteret siden 1982 , og er en videre førelse af Lifton som lavede cylindre og elevatorer.

Vi har haft stor succes med at fungerer som en sparringspartner for vores kunder. Vi kommer med kompetent rådgivning og inputs til din ordre, for at sikre, at du får den bedste løsning til din virksomhed.

hydraulik cylinder
Hydraulikcylinder / specialpresse

Har du svært ved at finde den rigtige hydraulik cylinder?

Så er du langt fra den eneste. Vi ved at det kan være noget af en opgave at finde frem til den helt rigtige hydraulik cylinder. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte vores specialister inden for området, hvor vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning til dit behov.

Beregningen af en hydraulik cylinder er afhængig af flere variabler, som skal stemme overens med det arbejdstryk, som cylinderen skal bruges til.