Hydraulik cylindre

Hyton er underleverandør til mange cylinder producenter og reparatører.

Har du et særligt krav til materiale og kvalitet?

I samarbejde med dig, udvikler vi special cylindre i alle størrelser, og finder en løsning på materiale der passer til dine arbejdsbetingelser og miljø. Hyton har mange års erfaring i at producere specialcylindre og reparere alle typer af hydraulik cylindre.

Kvalitetssikre cylindre

Vi sætter en stor ære i at kvalitetssikre vores cylindre og forbedre kvaliteten af de cylindre der kommer til reparation. Når vi har produceret en cylinder, sørger vi for at produktet gennemgår en kvalitetskontrol, hvor vi tjekker for fejl og at produktet kan holde til det arbejdstryk, som det er produceret til.

Hyton har eksisteret siden 1982 , og er en videre førelse af Lifton som lavede cylindre og elevatorer.

Vi har haft stor succes med at fungerer som en sparringspartner for vores kunder. Vi kommer med kompetent rådgivning og inputs til din ordre, for at sikre, at du får den bedste løsning til din virksomhed.

Hydraulik cylinder
Hydraulik cylinder
Hydraulikcylinder / specialpresse

Har du svært ved at finde den rigtige hydraulik cylinder?

Så er du langt fra den eneste. Vi ved at det kan være noget af en opgave at finde frem til den helt rigtige hydraulik cylinder. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte vores specialister inden for området, hvor vi i fællesskab finder frem til den helt rigtige løsning til dit behov.

Beregningen af en hydraulik cylinder er afhængig af flere variabler, som skal stemme overens med det arbejdstryk, som cylinderen skal bruges til.

Ompakning af Hydraulik cylinder

Når vi ompakker en hydraulikcylinder, adskiller vi først cylinderen for at få adgang til pakningerne. Hvis disse er beskadigede eller slidte, kan det resultere i lækager eller indtrængen af snavs i cylinderen. Derfor fjernes alle de defekte og slidte pakninger, og nye monteres i deres sted.

Efter samlingen af cylinderen gennemføres en grundig test for at sikre dens korrekte funktion. Denne proces dokumenteres ved vores medarbejders underskrift som bevis på korrekt udført arbejde. I nogle tilfælde er det også nødvendigt at udskifte stempelstangen som en del af reparationen.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.

rustfrit rør