Hunger pakninger

Kvalitetspakninger i særklasse med pakningsløsninger, der forhindrer kontakt mellem cylinderdele.

Stort kendskab til pakninger hos Hyton – og forhandling af pakninger i høj kvalitet fra HUNGER DFE

Hyton har mange års erfaring med anvendelsen af pakninger – bl.a. fra vores mangeårige produktion af elevatorer og special cylindre.

hydraulik cylinder renovering - hydraulik cylinder pakning
hydraulik cylinder pakning

TDI uden indbygning i systemet

Paknings materialets PUR/polyurethan har en blødhed som NBR/ gummi hvilket giver en særdeles god tæthed, samtidig med at man har polyurethan`s høje slidstyrke, dertil kommer en høj forspænding i materialets dimensionering.

Læbepakningen har en indbygget PTFE stepseal, som opsamler evt. olie og samtidig nedsætter friktionen.

Pakningen kan leveres i mange forskellige materiale udgave efter ønske f. eks. fødevaregodkendt EPDM, FPM / Viton, FMVQ, MVQ hård PUR 95 sh og glideringen i forskellige PTFE-compounds / ekstra lav friktion PTFE-kul.

Efter støbningen bliver alle standard dimensioner efter bearbejdet, så de får en skarp læbe indvendig og udvendig.

Special dimensioner / materiale udgaver fremstilles ned til 1 stk. efter ønske på jetseal maskiner

Teknisk opbakning fra HUNGER
– baseret på erfaring

En af fordelene ved de stærke HUNGER-løsninger er, at HUNGER har produceret cylindre og pakninger i så mange år, at der altid er mulighed for teknisk opbakning, når der er brug for det i forbindelse med specialopgaver og problemløsning.

HUNGER opnår blandt andet den høje kvalitet i pakninger gennem en mekanisk efterbearbejdning. Det er en af grundene til, at løsningerne er så stærke – og dyrere end alternativer, hvor der kun er tale om almindelige sprøjtestøbte pakninger.

Pakninger og opmåling generelt

Hyton lager fører et bredt sortiment af almindelige pakninger og vi opmåler gerne dine Cylindre / pakninger, hvorefter vi leverer samme type – eller foreslår dig et bedre alternativ, hvor det er muligt og relevant.